[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Röykän Metsänkävijät, tuttavallisemmin RöMe, on vuonna 2014 perustettu Nurmijärven Röykässä toimiva partiolippukunta. Kolo, eli ryhmien kokoontumispaikka on seurakunnan kerhotila Toimelassa, Männikköaukiontie 4. Mänkijöinä, eli metsänkävijöinä, toimimme sujuvasti myös erilaisissa luontokohteissa Röykän lähimaastossa. Jäseniä meillä on noin 50.

Metsänkävijöinä huivimme on sinivalkoinen.

Tällä hetkellä toimintaryhmiä on sudenpennuille (7–9-vuotiaat), seikkailijoille (9–12-vuotiaat) ja tarpojille (12–15-vuotiaat). Samoajille (15–18-vuotiaat) ja vaeltajille (18–22-vuotiaat) ei vielä ole ryhmää. Ota rohkeasti yhteyttä jos olet kiinnostunut kokeilemaan partiota.

Lippukuntamme kuuluu Uudenmaan alueelliseen partiopiiriin, jonka 60. lippukunta olemme. Uudenmaan partiopiiri on Suomen Partiolaisten keskusjärjestöä. Olemme osa suurta kansainvälistyä yhteisöä, sillä kaikki maailman partiolaiset kuuluvat myös maailmanjärjestöihimme WAGGGSiin sekä WOSMiin.

Kummilippukuntiamme ovat Rajamäen Metsänkävijät ja Tammelan Metsänkävijät. Olemme myös Suomen Metsänkävijät ry:n jäseniä. Löydät SuMen sivuilta paljon tietoa mänkijöiden tavoista, perinteistä ja historiasta.

Jos sinulla on kuvia RöMen toiminnasta, ottaisimme niitä mielellämme vastaan. Ota yhteyttä: Santeri Smal  santeri.smal@partio.fi