Partio on hauska ja monipuolinen harrastus.

Partio sopii kaikille. Partiossa leikitään, pelataan, retkeillään, leireillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat noin 7-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole. Tule mukaan ja koe oma partioseikkailusi!

Kiinnostuitko?

Liity partioon

Partio on hyvä harrastus lapselle

Partiotoiminta tukee lapsen kasvua ja kannustaa itsensä kehittämiseen yksilönä ja ryhmän jäsenenä. Ympäristön ja toisten ihmisten huomioiminen, ryhmässä toimiminen, erilaisten taitojen opettelu, ongelmanratkaisukyvyn kehittäminen ja vastuunottaminen ovat tärkeä osa harrastusta. Partio on kaikille avoin, maailmanlaajuinen harrastus kieleen, kulttuuriin, uskontoon ja taustaan katsomatta.

Partio nuorelle

Monet aloittavat partion jo lapsena, mutta partio on hauska harrastus myös nuorelle. Mukaan voit tulla minkä ikäisenä tahansa! Partiossa pääset tekemään ja kokemaan uusia asioita, retkille, leireille ja moniin mielenkiintoisiin tapahtumiin, joissa tutustut uusiin, oman ikäisiin nuoriin ympäri Suomea. Parasta partiossa ovat hienot elämykset ja seikkailut yhdessä partiokavereiden kanssa.

Aloita uusi harrastus aikuisena

Partiossa pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi ja samalla saat hyvää vastapainoa työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja olemaan samalla iso apu ja ilo monen lapsen ja nuoren elämässä. Voit itse määritellä kuinka paljon tahdot antaa aikaasi partiolle ja mitä haluat partiossa tehdä.

Partio erityistä tukea tarvitseville

Partio on hyvä harrastus myös monelle erityistä tukea tarvitsevalle. Esimerkiksi vamman aiheuttamat rajoitteet tai erityisominaisuudet liikkumisessa, kyvyissä kuulla, nähdä tai muuten havainnoida ympäristöä sekä kyvyssä ymmärtää kirjallisia tai sanallisia ohjeita, eivät yleensä ole este partioharrastukselle. Toimintaa pyritään soveltamaan jokaiselle sopivaksi mahdollisuuksien mukaan.