Partio ei ole vain lasten harrastus. Voit liittyä partioon minkä ikäisenä tahansa.

Et tarvitse mitään ennakkotietoja, pelkkä innostus ja kiinnostus riittää. Toivotamme tervetulleeksi myös Röykkään muuttavat samoajat ja vaeltajat ja partiosta vuosia tai vuosikymmeniä tauolla olleet. Partiolippukunta Röykän Metsänkävijät on aktiivinen metsänkävijälippukunta, jonka toiminnassa painottuvat erätaidot ja kyläyhteisön arjessa eläminen. Vietämme aikaa leireillä ja retkillä ympäri vuoden.

Haluatko tietää lisää?

Ota rohkeasti yhteys lippukunnanjohtajaan:

Mari Lampi
p. 0500 254 788
lippukuntarome@gmail.com

Haluatko liittyä jäseneksi?

Liity mukaan

Opeta supervoimasi eteenpäin

Ovatko ensiaputaitosi tikissä vai osaatko suunnistaa unissasikin? Osaatko sytyttää nuotion sadoilla tavoilla vai tunnetko kunnan poliittiset kiemurat? Voit auttaa viikkotoiminnassa jakamalla tietotaitoasi eteenpäin. Voit olla mukana juuri sen verran kuin haluat.

Ole mahdollistamassa leiriä

Leirit eivät synny itsestään – niitä mahdollistamaan tarvitaan aikuisia. Lähde mukaan elämykseen ja auta leirin rakentamisessa tai purkamisessa, avusta keittiössä tai pienissä päivittäisissä askareissa. Partiolaisten kyyditseminenkin auttaa.

Auta varainhankinnassa

Lippukuntien toiminta pyörii varainkeruuvaroin. Voit auttaa osallistumalla esim. myyntipisteen kokoamiseen tai purkamiseen, paistamalla lettuja tai rahastamalla. Myös tarvikkeiden ja partiolaisten kyyditseminen on tärkeää.