Skip to main content
Uutiset

Ilmoittautuminen Valkamalle on alkanut!

By 2 helmikuun, 2021No Comments

Early Bird ilmoittautuminen piirileiri Valkamalle on nyt auki. Tässä viestissä vastauksia viiteen yleiseen kysymykseen Valkamasta.

Mikä Valkama?

Valkama on Uudenmaan partiopiirin yhdeksäs piirileiri, joka järjestetään 11.-18. heinäkuussa 2021 Hangossa.

Mikä piirileiri?

Piirileirille kokoontuu partiolaisia Uudenmaan alueelta ja lämpimästi tervetulleita ovat myös muiden alueiden partiolaiset sekä partiolaisten vanhemmat, perheenjäsenet sekä ystävät. Piirileirit ovat huomattavasti isompia kuin lippukuntien omat leirit ja Valkamalle odotammekin tuhansia osallistujia. Leirillä majoitutaan oman lippukunnan kanssa, mutta piirileirit luovat myös oivan tilaisuuden tehdä uusia tuttavuuksia koko Uudenmaan piirin partiolaisten kanssa.

Mitä Valkama tarjoaa osallistujalle?

Verrattuna esimerkiksi perinteisiin lippukunnan omiin kesäleireihin, piirileirin suuremman koon vuoksi leirillä voidaan toteuttaa monipuolisempaa ohjelmaa ja tarjota uusia kokemuksia.

Miksi ilmoittautuminen on jo nyt?

Valkama järjestetään vapaaehtoistyövoimalla ja leirin onnistumisen takaamiseksi leirin tekijöiden tarvitsee tietää hyvissä ajoin osallistujien määrän. Ison leirin tekemiseen vaaditaan paljon ennakkovalmisteluita ja hankintoja joudutaan tekemään jo aikaisessa vaiheessa.

Aikaisille ilmoittautuneille osallistumismaksu on edullisempi! Katso leirihinnat täältä. Lisäksi voit osallistua arvontaan jos ilmoittaudut ensimmäisessä ilmoittautumis aallossa (ennen 22.2.) ja kerrot siitä sosiaalisessa mediassa käyttäen #yhdessävalkamalle. 1000 ensimmäisen early bird ilmoittautujan joukosta arvotaan 2 onnekasta voittajaa, jolle lähetetään aivan upeat Valkama-puukot.

Lisäksi ensimmäisessä ilmoittautumisaallossa ilmoittautujat voivat hakea taloudellisin perustein joko 50€ tai 100€ stipendejä kattamaan osan leirimaksusta. Lisää tietoa stipendin hakemisesta ja myös siitä miten sinä voit lahjoittaa stipendirahastoon löytyy täältä.

Entäs korona?

Partiossa on jo perinteisesti huolehdittu monista sellaisista asioista, joita korona on tuonut laajempaan tietoisuuteen. Esimerkiksi, Valkamalla partiossa totuttuun tapaan mennään ruokailuun ryhmässä käsienpesun ja desinfioimisen kautta. Tavanomaisten asioiden lisäksi Valkamalla tullaan noudattamaan ajankohtaisia viranomaisten suosituksia esimerkiksi maskien käytöstä.

Leirin suunnittelussa lähtökohtana on, että leiri toteutetaan normaalina partioleirinä. Leirin toteutustapaa tullaan tarvittaessa muokkaamaan viranomaisten ohjeiden mukaan. Päätökset leirin toteuttamistavasta tehdään viimeistään toukokuun 2021 lopussa.

Valkama 2020+1

  • 11.–18. heinäkuuta 2021 Hangossa
  • Alkuleiri 11.-14.7. (erityisesti sudenpennuille ja seikkailijoille)
  • Loppuleiri 14.-18.7.
  • Viikonloppuleiri 16.-18.7.
  • Vierailupäivä 14.7.
  • Valkama on tarkoitettu kaikille ikäkausille, aikuisille, perheille ja ei-partiolaisille
  • Osallistujia odotetaan yhteensä jopa 3000
  • Partiomaista ohjelmaa jokaiselle ikäkaudelle aikuiset mukaan lukien
  • Leirihinnat
  • Lisätietoa: valkama2020.fi