Röykän Metsänkävijät

Röykän Metsänkävijät, tuttavallisemmin RöMe, on Nurmijärven Röykässä toimiva partiolippukunta. Kolo, eli ryhmien kokoontumispaikka on seurakunnan kerhotila Toimelassa, Männikköaukiontie 4. Mänkijöinä, eli metsänkävijöinä, toimimme sujuvasti myös erilaisissa luontokohteissa Röykän lähimaastossa. Jäseniä meillä on noin 50.

Tällä hetkellä ryhmiä on sudenpennuille (7–9-vuotiaat), seikkailijoille (9–12-vuotiaat) ja tarpojille (12–15-vuotiaat). Samoajille (15–18-vuotiaat) ei vielä ole ryhmää.

RöMe on perustettu 4.11.2014 ja on Uudenmaan partiopiirin 60. lippukunta.

Kummilippukuntiamme ovat Rajamäen Metsänkävijät ja Tammelan Metsänkävijät. Olemme myös Suomen Metsänkävijät ry:n jäseniä. Löydät SuMen sivuilta paljon tietoa mänkijöiden tavoista, perinteistä ja historiasta.

Lippukuntamme kuuluu Uudenmaan alueelliseen partiopiiriin, joka puolestaan on osa Suomen Partiolaisten keskusjärjestöä. Kaikki maailman partiolaiset kuuluvat myös maailmanjärjestöihimme WAGGGSiin sekä WOSMiin. Suomessa on myös ruotsinkielisten lippukuntien partioliitto FiSSc.

Jos sinulla on kuvia RöMen toiminnasta, ottaisimme niitä mielellämme vastaan. Ota yhteyttä: Santeri Smal  santeri.smal@partio.fi