Skip to main content
Uutiset

RöMen kesäleiri ja Seikkailu-Valkama 11.-14.7.

By 24 toukokuun, 2021No Comments

Röykän Metsänkävijät järjestää oman kesäleirin 11.-14.7.2021 Nummelassa Peurantuvalla. Kesäleiri on tarkoitettu kaikille ikäkausille, myös perhepartiolaisille. Lisää tietoa kesäleiristä tulee myöhemmin, mutta voit ilmoittautua leirille jo nyt.

RöMe osallistuu Seikkailu-Valkamalle, tule sinäkin mukaan! 

Seikkailu-Valkama on ympäri Uuttamaata tapahtuva seikkailu, jossa pääsee kokeilemaan erilaisia aktiviteetteja partiokavereiden tai yhdessä perheen kanssa. 

Lippukunnastamme tapahtumaan osallistutaan Seikkailu-Valkaman aikana 9.-11.7.2021. Osallistumisen voi myös yhdistää Röykän Metsänkävijöiden kesäleiriin eli sunnuntai 11.7.2021. 

Seikkailulla pääsee muun muassa kokeilemaan eri vesiaktiviteetteja, ylittämään itsensä seikkailupuistossa, haastamaan itseään pulmatehtävissä sekä pelaamaan vaikka kuplafutista. Jokainen ryhmä voi suunnitella oman seikkailureitin omien mielenkiinnon kohteiden mukaan. Rasteja löytyy Uudenmaan Partiopiirin jokaisesta kolkasta ja ne ovat joko miehitettyjä tai kylmiä rasteja. Katso jo julkaistujen rastien sijainnit valkama2020.fi

Seikkailulle ovat ilmoittautuneet kaikki Valkama-leirille ilmoittautuneet. 

Mukaan voi ilmoittautua vielä kesän aikana. Ilmoittautumisajankohta määrittää seikkailun hinnan. 12.-24.5. välillä ilmoittautuneet maksavat seikkailusta 30€. 25.5.-21.6. välillä 35€. 22.6.-11.7. välillä 40€. Seikkailuhinta sisältää ohjelman ja partiopaitaan ommeltavan seikkailumerkin. 

Röykän Metsänkävijät ei järjestä yhteistä kuljetusta eikä yhteisiä retkiä rasteille. Jokainen Seikkailijan kustantaa oman liikkumisen, seikkailueväät ja pakkaa mukaan rastikohtaisen varusteluettelon mukaiset tarvikkeet. 

Ilmoittaudu mukaan Kuksassa

Lue lisää seikkailusta valkama2020.fi/seikkailu-valkama 

Leave a Reply